TDS Deuren

Rolhekken

Hörmann rolhekken onderscheiden zich ten opzichte van andere leveranciers in kwaliteit en het feit dat elk onderdeel door Hörmann zelf wordt gemaakt. Rolhekken worden gemaakt uit RVS, staal of aluminium en worden veelal toegepast in parkeerkelders of winkelpanden. Standaard is elke rolhek voorzien van een aandrijving . Het voordeel van rolhekken is dat ze in extreem grote breedtes en hoogtes kunnen worden gemaakt. De roldeuren worden standaard geleverd in RVS, brute aluminium of verzinkte uitvoering. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in elke gewenste kleur, die worden verkregen door het pantser te poedercoaten. Het leveringsprogramma van TDS bestaat uit de volgende rolhekken :

HG-A

Opgebouwd uit aluminium en geschikt voor kleinere openingen en weinig bewegingen per dag., bijvoorbeeld winkelpassages en nachtafsluitingen. Dit rolhek is te maken tot 8.000 mm breed en 8.000 mm hoog.

HG-V

Als basis is de HG-A genomen, maar zijn de verbindingen versterkt, zodat dit type rolhek uitermate geschikt is voor frequent gebruik zoals bijvoorbeeld parkeergarages. Dit rolhek is te maken tot 11.750 mm breed en 8.000 mm hoog.

HG-L

Opgebouwd uit aluminium en geschikt voor kleinere openingen en weinig bewegingen per dag waar weinig inbouwruimte aanwezig is, bijvoorbeeld winkelpassages en nachtafsluitingen. Dit rolhek is te maken tot 9.000 mm breed en 5.500 mm hoog.

HG-S

Opgebouwd uit verzinkt staal en uitermate geschikt voor parkeergarages. Dit rolhek is te maken tot 11.750 mm breed en 8.000 mm hoog.

HG-E

Opgebouwd uit RVS (V2A) en uitermate corrosiebestendig, waardoor dit rolhek overal toepasbaar is. Dit rolhek is te maken tot 11.750 mm breed en 8.000 mm hoog.

Electrische aandrijvingen

Elke roldeur of rolhek is standaard voorzien van een (electirsche) aandrijving met onderloopbeveiliging. Daarnaast is elke gewenste accessoire denkbaar. Denkt u daarbij aan afstandsbediening, fotocelbeveiligingen, intrekbeveiligingen (verplicht tot 2.500 mm), inductielussen etc. Er zijn een drietal types aandrijvingen, te weten:
  • Buismotor: Voor weinig bewegingen, heeft als voordeel dat er weinig inbouwruimte is vereist
  • Opsteekaandrijving: Voor intensief gebruik, zoals parkeerkelders
  • Kettingaandrijving: Voor de extreem grote afmeting roldeuren of rolhekken .

    Advies

    TDS garagedeuren voor Twente en omstreken. Wij geven u graag persoonlijk advies. Vul ons informatie aanvraag formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Meer informatie kunt u vinden bij informatieve downloads .
  • Neem contact met ons op